Kleparsko ličarske storitve

Za nova ali rabljena vozila

V primeru nesreče ali škodnega dogodka na vašem vozilu vam nudimo vso strokovno pomoč pri urejanju potrebne dokumentacije in postopkov z vsemi zavarovalnicami. Vse na enem mestu. Naši cenilni strokovnjaki vam bodo prihranili čas z enostavnim postopkov ocenitve škode v našem centru, kjer bomo poskrbeli za vas od trenutka prijave škodnega dogodka pa do končnega popravila vašega vozila.

V sodobni delavnici opravljamo kleparsko ličarska popravila za vozila vseh znamk. Kot pooblaščeni serviser znamk Ford, Citroen, Kia in Ssangyong, vam zagotavljamo popravilo po najnovejših smernicah proizvajalca vašega vozila. V naši sodobni kleparsko – ličarski delavnici vam bomo strokovno odpravili vse poškodbe, ki so na vašem vozilu. Zagotavljamo originalne nadomestne dele z garancijo, pri popravilu pločevine pa zagotovimo ohranitev garancije na prerjavenje pločevine, ki bi vam sicer v primeru posega nepooblaščene osebe žal prenehala. Tovrstna garancija velja deset ali več let. Pri popravilih vozil uporabljamo materiale vodilne znamke Standox, RM, PPG

Barve in laki Standox, PPG in RM so pripravljeni in zmešani v lastni mešalnici barv in lakov in so na vodni osnovi, katerih glavne lastnosti so:

  • 90% manjša emisija kot pri običajnih osnovnih premazih
  • skoraj brez vonja
  • manjša obremenitev za okolje

Popravilo udrtin zaradi toče
Popravilo udrtin zaradi toče je zelo pogost pojav, pri katerem najnaprednejšo tehniko popravila predstavlja hladno popravilo udrtin zaradi toče. Udrtine, ki so posledica toče, se precej razlikujejo po velikosti in sami obliki ter po vrsti poškodbe. Izvajamo vrhunsko in redno kontrolo vsakega vozila, ki zapelje iz našega servisnega centra – specializirani smo za popravilo tudi vseh ostalih zahtevnejših udrtin, ki niso nujno le posledica toče. Hladno popravilo toče vam zagotavlja, da nihče ne bo vedel, da je bilo vaše vozilo kadar koli poškodovano, saj takšen postopek ne pušča nikakršnih sledi na laku vašega vozila!