Ford je z vami in ohranja varnostne ukrepe

V skladu z Odlokom o spremembah in dopolnitvah Odloka o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom, ki ga je sprejela Vlada Republike Slovenije prodajni saloni in servisne točke Ford Slovenija ponovno odpirajo svoja vrata.

Ponovno odprti prodajni saloni in servisi FORD

Sporočamo vam, da v skladu z Odlokom o spremembah in dopolnitvah Odloka o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom, ki ga je sprejela Vlada Republike Slovenije prodajni saloni vozil FORD ponovno odpirajo svoja vrata.

Sporočamo vam, da so servisne delavnice vozil FORD odprte v polni razpoložljivosti, skladno z Odlokom o spremembah in dopolnitvah Odloka o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom.

Vam v prihajajočih tednih poteče registracija ali zavarovanje?

Krizni štab Republike Slovenije je v skladu z Odlokom o začasni prepovedi izvajanja tehničnih pregledov in drugih postopkov v zvezi z registracijo motornih vozil v Republiki Sloveniji objavil, da je do 16. aprila 2020 prepovedano izvajanje tehničnih pregledov in drugih postopkov v zvezi z registracijo motornih vozil v Republiki Sloveniji.

Veljavnost prometnih dovoljenj – vključno z zavarovanjem motornih vozil – in certifikatov ADR za prevoz nevarnega blaga, ki jim zaradi navedene prepovedi poteče veljavnost od uveljavitve navedenega odloka (17. marec 2020) do 16. aprila 2020, je podaljšana do 16. maja 2020.

Deli to novico:

Ostale novice

Domen tokrat predstavi KIA Stonic
Avto Rajh na sejmu AGRA 2023
Tako je potekal dogodek TESTNE VOŽNJE na Expanu.